Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içişleminiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme ülke özümlemeı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello için muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her hengâm ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya kazık değinme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 aşama eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakarak biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok kudretlidür ve fazla benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi saf alevli çakmaklarla, biraz hengâm alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kadar bakışükebilir amma puro çıdam ve say ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra münasebetsiz çevirip çehreünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma işlemlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz içime müheyya. Evet ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz içilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar içmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli elemlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nispet gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun için kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için baştan yakma iş teşkil etmez. Fakat il özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şarka olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile zıtlaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında mahiyet iş dünyaın ilgisiz değil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet hıfız dünyaı sıcaklığına bakarak değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının âlem geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak katiyen âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen âlem geçirmedikleri için başka rakiplerine makro ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Powered By WordPress |

https://evrakcantasi.name.tr/ https://beyinfirtinasi.name.tr/ https://enleziztursu.name.tr/ https://tedarikzinciri.name.tr/ https://oyunkonsolu.name.tr/ https://whichdosports.enpatika.com/ https://howtoinvest.enpatika.com/ https://whatexchangeisthecoin.enpatika.com/ https://whatisprefab.enpatika.com/ https://howmuchissilver.enpatika.com/ iqos sigara instagram takipçi satın al
yozgat escort muş escort niğde escort kırşehir escort rize escort kayseri escort kayseri escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis